Silivrim Kaymak!

  • Barkod 9789750812767
  • Stok Durumu VAR
Yeni
65,00 48,75
%25 İndirim

Silivri ateş yoğurdu, Kanlıca yoğurdu, Trabzon'un külek yoğurdu, Bolu'nun keşi, Kilis Yörük yoğurdu, Tatar kozalak yoğurdu, Denizli'nin yanık yoğurdu, Burdur'un kese yoğurdu, Beşikdüzü'nün yoğurt kesmesi, Sivas'ın peskütanı, Kars'ın kremalı kurutu, Hatay'ın tuzlu yoğurdu, Gesi'nin dorak yoğurdu, Muğla'nın kırktokmağı... "Silivrim Kaymak!" — Türkiye'nin Yoğurtları Edirne'den Batman'a, Eskişehir'den Gaziantep'e yurdumuzun her yöresinde üretilen, tüketilen, kimi zaman yemeklere eşlik eden, lezzete lezzet katan, kimi zaman ilaç olup hastalara şifa veren, yeri geldiğinde çorba olup karın doyuran, ayran olup serinleten "milli yiyeceğimiz" yoğurdun geçmişten modern zamanlara uzanan evrelerini, katettiği yolu izliyor. Artun Ünsal daha önce Süt Uyuyunca, Nimet Geldi Ekine ve Ölmez Ağacın Peşinde'de peynirin, ekmeğin ve zeytinin kültür tarihimizdeki yerini anlatmıştı. Silivrim Kaymak!'ta da soframızın vazgeçilmezi, ömür uzatan yoğurdu ele aldı. "Silivrim Kaymak!" — Türkiye'nin Yoğurtları'na Cemal Emden fotoğraflarıyla katkıda bulundu.

Özellik Değer
Yayın Evi Yapı Kredi Yayınları
Yazar ARTUN ÜNSAL
Basım Tarihi 2/2011
Sayfa Sayısı 375
Cep Boy Hayır
Baskı Sayısı 2
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 48,75 48,75
2 24,38 48,75
3 16,25 48,75
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 48,75 48,75
2 24,38 48,75
3 16,25 48,75

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Güvenlik Kodu
Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.